Preus

INFO
+PREUS

boda en Mas julià

Busques captar el moment de forma espontània i amb un toc càlid? T’agradaria que el record del vostre casament fos natural però molt cuidat? Si vols que sigui el vostre fotògraf això t’interessa!

Perquè tenir unes fotografies precioses del teu casament no ha de ser un luxe. Tenim packs que s’adapten a tothom i si no trobes el que busques escriu-me i parlem-ne segur que trobem la manera de poder recordar el vostre dia de la millor manera! 

 

 

El meu servei cobreix la totalitat del casament des dels preparatius fins al ball, passant per la cerimònia, la sessió dels nuvis, les fotos amb els convidats, el banquet i tot allò que passi durant el GRAN dia.

ELS PACKS

    • PACK 1 (1300€)

Consisteix en l’entrega de les imatges en format digital .jpg d’alta resolució (aprox. 1000 imatges) així com unes 20 fotografies impreses en qualitat fotogràfica de mida 10×15. Tot això recollit en una caixa de fusta.

PACK 1
    • PACK 2 (1700€)

En aquest cas és el pack més complet, ja que ofereix el mateix que el PACK 1 més un àlbum de 28x28cm amb un total d’unes 100 pàgines on tindràs tota la cobertura del teu casament perquè sempre que vulguis el puguis recordar físicament. L’àlbum ofereix diferents acabats així com diferents colors. A part també inclou una caixa feta a mida per poder transportar i guardar l’àlbum en les millors condicions.

Tots els preus són amb IVA inclòs 
PACK 1
    • PACK 3 (1800€)

En aquest cas és el pack més complet, ja que ofereix el mateix que el PACK 2 més una preboda i una postboda per poder tenir tots els records d’uns moments preciosos, ja siguin abans, durant i després del gran dia del casament.

ELS NOSTRES ÀLBUMS!

Aquí us deixo un vídeo de mostra de com són els àlbums que entreguem. Són perfectes perquè en aquella tarda de diumenge que no saps què fer l’agafis amb un cafè ben calent i junts recordeu com de bonic va ser el vostre dia.