Busques captar el moment de forma espontània i amb un toc vintage? T’agradaria que el teu casament fos natural però molt cuidat? Si vols que sigui jo el teu fotògraf això t’interessa!

Pel que fa als casaments des de GilAyatsFotografia, aquest any presentem dos packs. A nivell de cobertura tant un com l’altre inclouen (Preparatius nuvi/núvia + Cerimònia + banquet + 1 hora de Ball) a més tenim una novetat que és que si es vol, oferim la possibilitat de portar impressora fotogràfica i poder imprimir fotos dels convidats al moment (sense cap cos extra pels nuvis, només els convidats haurien de pagar el preu individual de cada fotografia que desitgin 3€)

  • PACK 1 (1100€)

Consisteix en l’entrega de les imatges en format digital .jpg d’alta resolució (aprox. 1000 imatges) així com unes 20 fotografies impreses en qualitat fotogràfica de mida 10×15. Tot això recollit en una caixa de fusta.

  • PACK 2 (1400€)

En aquest cas és el pack més complet, ja que ofereix el mateix que el PACK 1 més un àlbum de 28x28cm amb un total d’unes 100 pàgines on tindràs tota la cobertura del teu casament perquè sempre que vulguis el puguis recordar físicament. L’àlbum ofereix diferents acabats així com diferents colors. A part també inclou una caixa feta a mida per poder transportar i guardar l’àlbum en les millors condicions

  • Pack tot inclòs – Pen + àlbum + fotmatón + preboda – 1600€