Casament Oriol & Ariadna

Publicado por Gil Ayats en

Casament masia

Com començar a escriure aquesta entrada, aquesta ocasió va ser molt especial. L’Oriol el conec de tota la vida, som del mateix petit poble i hem coincidit sempre en diferents grups d’amics. L’Ari estudiava un curs més que jo a l’escola per tant que coneixia una mica aquesta parella. Poder guardar el record del seu casament per mi va ser molt important, ara bé, no diré que no estava una mica nerviós. Era un casament on coneixia al 80% dels assistents i això fica una mica de pressió a l’hora de treballar.

La previsió del temps era de pluja i tot i algunes gotes que van caure després de la cerimònia va ser un dia magnífic amb una llum preciosa i gràcies a la combinació de tot van sortir unes magnífiques fotos com aquestes.

També cal dir que el lloc Cal Pubill de Ciuret era espectacular i el catering del restaurant Absis va ser impecable. La decoració va ser de Bylauevents i floristeria el Roser. Els dj uns bons amics de la parella van fer que tot fos un festival. I el vídeo un equip fantàstic que és un plaer treballar amb ells que són Edimatge.

Moltes gràcies Oriol i Ari per confiar amb la meva feina!

Categorías: