CASAMENT A LA FARINERA DE SANT LLUÍS

Publicado por Gil Ayats en

El casament d’en Joan i la Núria a La Farinera de Sant Lluís

En Joan i la Núria es van unir en matrimoni en una bonica finca al cor Girona La Farinera de Sant Lluís. La parella, envoltada de familiars i amics propers, va celebrar el seu amor en un entorn idíl·lic i elegant.

La finca, amb els jardins verds i elseu preciós llac, va ser l’escenari perfecte per a l’enllaç. Els nuvis van triar una paleta de colors preciosos i acollidors, amb tocs de blanc i verd, que donaven un toc d’elegància a la decoració.

La cerimònia, plena d’emotivitat i d’amor, va ser presidida per un sacerdot  que els va unir amb una benedicció plena d’afecte. Després de la cerimònia, els convidats van gaudir d’una recepció al jardí de la finca, on van poder gaudir d’un sopar deliciós i ballar fins a l’alba.

Joan i Núria, amb els seus somriures radiants, van demostrar com estaven de feliços compartir aquest dia tan especial amb els seus éssers estimats. La parella, visiblement emocionada, va agrair a tots els seus convidats per acompanyar-los en aquest dia tan important a les seves vides.

En definitiva, el casament de Joan i Núria a La Farinera de Sant Lluís va ser un dia ple d’amor i alegria, que quedarà gravat a la memòria de tots els convidats per sempre. Us desitjo tota la felicitat del món Joan i Núria!

Categorías:

0 commentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *